Hypnose Horsens, hypnoterapi Horsens, hypnoterapeut Horsens, smertebehandler, healer, Hypnose, Tandlægeskræk, angst, fobier, selvværd, sports hypnose, nada, vægttab, kingod kuren, alternativ behandler, glade kunder, negle bider, smertebehandling akupunktur, professional hypnose, avanceret hypnoterapi,, effektiv behandling i tilstand, adfærdsmønstre, vægttabs garanti, BMS smerte akupunktur, stress og psyke, stress behandling, infrarød sauna, firma aftaler, acunova akupunktur, black friday, blivsmertefri.dk, alternativ behandler horsens, rygestop horsens, flyskræk horsens, selvtillid horsens, eksamens angst horsens, selvtillid horsens,

Virksomheds aftale

Opmærksomheden på medarbejdernes velbefindende har stor betydning i den enkelte virksomhed.

Selvom alle virksomheder er forskellige, har de det tilfælles, at den enkelte medarbejders trivsel, sundhed og velvære medvirker til en skabelse af en attraktiv arbejdsplads, der kan opretholde en effektiv og dynamisk arbejdskraft og tiltrække dygtige medarbejdere.

Den rigtige investering i medarbejderne er en investering i virksomheden !

 

Hypnose-terapi og akupunktur er behandlingsforme, der giver både fysisk og psykisk velvære.

Behandlingerne virker både forebyggende og helbredende og kan afhjælpe et bredt spekter af såvel kroniske som akutte tilstande.

Hypnose-terapi og akupunktur har således en gavnlig effekt i almindelighed og har i særdeleshed sin berettigelse, når arbejdet er præget af stress og/ eller meget stillesiddende eller ensformigt arbejde.

Jeg tilbyder hypnose-terapi og moderne BMS akupunktur, som begge er behandlingsformer, der tager deres afsæt i kundens behov. Derudover tilbyder jeg øreakupunktur  som er baseret på et naturvidenskabeligt grundlag.

Ved at tilbyde disse behandlingsformer, som en del af virksomhedens personalepleje, gives et klart udtryk for at medarbejderne tages alvorligt og deres arbejdsindsats påskønnes.

Behandlingerne vil sandsynligvis give den enkelte medarbejder større velvære, mere energi, øget motivation, klarere tænkning og et bedre imunforsvar.

Dermed giver det formodentlig virksomheden et bedre arbejdsklima med tilfredse, veloplagte medarbejdere og et mindre sygefravær.

Gratis prøvebehandling

For at give en fornemmelse af behandlingernes form og effekt tilbydes hermed en gratis prøvebehandling til en, som måtte tage ansvar for vurderingen af behandlingernes virkning.

Hvis virksomheden er indstillet på at etablere en behandlingsaftale må det envidere afklares

  • Hvordan behandlingerne kan organiseres, så den opleves som et tilbud til den enkelte medarbejder her i virksomheden
  • I hvilket omfang den enkelte kan tilbydes hvilke behandlinger.
  • Om det skal foregå i eller uden for arbejdstiden.
  • Om virksomheden har egnede lokaler eller det skal foregå i klinikken i FÆNGSLET i Horsens.
  • Om virksomheden eller medarbejderne betaler eller om udgiften deles.

 

 

 

Behandlingsmuligheder:

 

  • Smerte akupunktur
  • Rygestop  (Hypnose-terapi)
  • Vægttabs forløb  (Hypnose-terapi)

Yderligere infor omkring behandlinger og muligheder ses på 

www.blivsmertefri.dk

Kontakt:

Mail: info@blivsmertefri.dk
Mobil: 30 330 660