27 kommentar(er)

Her kan du skrive din oplevelse om Klinik BlivSmerteFri

2019.01.24 Skrevet af Dorthe Nielsen
Jeg har nu fået 4 hypnosebehandlinger hos Brian og jeg kan kun varmt anbefale ham
som hypnotisør han kan kommunikere med underbevidstheden og både grave glemte minder frem og ændre på underbevidsthedens automatiske reaktioner.
Allerede ved den allerførste behandling kunne jeg mærke, at det har hjulpet på min angst og uro i kroppen.
Jeg kan håndtere konflikter i en stille og rolig toneleje og kan sige fra til personer der ikke er gode for mig. Jeg tør meget mere i min hverdag.
2018.10.22 Skrevet af Christina Bak Hauge Sørensen
Efter et år med smerter i min ryg og diverse muligheder var afprøvet, blev jeg anbefalede at prøve en behandling ved blivsmertefri.
Da jeg bestilte den første tid, var mine problemer i ryggen så slemme at jeg fik hjælp til at tage strømper og bukser på om morgen. Efter første behandling var dette ikke længere nødvendig og jeg kunne igen bukke mig ned og nå gulvet. Det tog dog 4 behandlinger inden jeg var helt smerte fri. I dag kan jeg nøjes med nåle en enkel gang imellem ved behov.

Jeg kan varmt anbefale blivsmertefri.
2018.07.06 Skrevet af DB Nielsen
Jeg er nok en af de mest skeptiske mennesker der kunne træde ind af Brian's dør, en person med manglende forståelse overfor det alternative, med en hverdag med konstante smerter, og et sygehusvæsen der havde givet op, HVAD skulle en gang nåle da så kunne gøre??!

Ja det skal jeg jo så efter 3 behandlinger sige jer, jeg er gået fra 4200mg imbuprofen, plus 3990mg panodil dagligt, til ja 2 stk panodil (hovedpine) på 3 uger.

Efter 4½år med konstante smerter i knæet efter en fejl operation fra regionen, kunne denne mand da så sandelig trylle.

Livskvaliteten stiger, stressen falder, og tiden med ungerne på gulvet er nu uden bekymringer om hvor vidt mit ben lader mig komme op igen.

Jeg kan ikke sætte ord på hvad der gjorde udfaldet, hvordan Brian gjorde det han gjorde, men ja TAK er kun et fattigt ord.
2018.05.24 Skrevet af Vibeke
Kommer til at savne dig og dine fantastiske behandlinger 👍😃 min frossen skulder er nu 95 % rask takker være dig...
jeg er så glad for jeg fra valgt operation.
2018.05.24 Skrevet af Heidi Nielsen
Jeg kan varmt anbefale Brian.
Han har hjulpet mig -
Og fra næsten ikke kunne gå på grund af smerter fra en hælespore og så til at være smerte fri.
Det er squ tommel op �
Hilsen Heidi
2018.05.24 Skrevet af Mette Causlund
Blev smertefri efter 1 behandling- smerterne forsvandt 14 dage efter behandling . ( en tennisalbue)
Kan kun anbefale behandlingen
2018.05.24 Skrevet af Lykke Nielsen
16. maj 2018

Har været hos Brian pga en hælespore.
Han er bare fantastisk med sine nåle .
Efter 1. behandling var smerterne væk i 3-4 timer.
Efter 2. behandling har jeg nu været smertefri i to dage , det er helt vildt .

Havde så ondt efter natten at de første 30 skridt hver morgen virkelig krævede stor overvindelse, nu er der blot en anelse ømhed at føle !

Tusind tak til dig Brian :)
2018.05.24 Skrevet af Rikke Skovgård Sørensen ·
16. maj 2018

Jeg kom til Brian med kraftige smerter i ryggen.Jeg havde så ondt at jeg ikke kunne komme ud af sengen om morgen og havde svært ved at gå.
Jeg har aldrig prøvet akupunktur før, men kunne ikke overskue at gå til kiropraktor og have et langt behandlingsforløb. Så jeg ville give det en chance.
Jeg kommer hen til Brian og han sætter nåle i begge arme, da jeg har svært ved at mærke hvilken side jeg havde ondt i, da jeg synes det bare var det hele der gjorde ondt. Da jeg sidder der kan jeg mærke varmen i mine hænder og ligesom noget der "arbejder" i ryggen.
Da jeg rejser mig fra stolen kan jeg mærke at min stivhed og spænding i ryggen er blevet mindre.
Jeg bestiller 5 behandling. MEN! Skulle kun bruge de 4 , da jeg efter 4 behandling kunne mærke det så lidt, at jeg heller ikke længere havde brug for smertedækning i form af piller.
Jeg giver Brian mine bedste anbefalinger !!
Skrevet af Jonas Johansen
Igår og igen idag fik jeg en behandling for et forstuvet håndled og eftersom jeg slet ikke kunne bruge min hånd eller fingre igår, kan jeg så i dag.

Jeg er godt tilfreds med mine behandlinger og regner med jeg skal have en behandling igen imorgen.

Jeg var også en tur på skadestuen idag, hvor jeg fik taget røntgenbilleder af min hånd, hvor et lille stykke af min knogle er knækket en smule, men som overhovedet ikke mærkes som igår, så mine behandlinger hjælper, og det er tydeligt at mærke. Stor tak for
hjælpen. ;) ;)
Skrevet af Louise Svenssonz
En dag da jeg var på arbejde, havde jeg meget ondt i min ryg og nakke, jeg fik en behandling i hænderne og efter min. kunne jeg allerede mærke en effekt.

Jeg er meget tilfreds med min behandling. (:

Tak.
Skrevet af Line
Fedt at få akupunktur og mærke en effekt i min trælse hofte.
Skrevet af Ulla H
Pragtfuldt at være så tæt på smertefri som muligt, efter 26 år med smerter i skulder hver dag, og det på trods af jeg har knoklet med træ og arbejdet i haven. Under "normale" omstændigheder ville det have været nødvendigt at suplerer daglige smertestillende med dolol (morfin) I har hermed mine varmeste anbefalinger.
Skrevet af Mette Larsen
Fedt at man kan gribe et migræne anfald inden de bryder helt ud! Fedt at undgå medicin! Og efter ganske få timer efter behandling være smertefri!
Skrevet af Cecilie
En meget taknemmelig pige er jeg i dag, efter 2 behandlinger i går og i dag pga. smerter i skulderne, kan jeg nu sove ordentlig og undgå smerter + smertestillende.

- Når det er sagt, havde jeg samtidig forfærdelige smerter i mine øre når jeg sank, godt 1 times tid efter kunne jeg afmelde min tid hos vagtlægen. SÅ FEDT
Skrevet af Rikke
Brian du er fantastisk med de nåle.

Jeg har smerter i mine fødder har været til rigtig mange undersøgelser scanninger og jeg ved ikke hvad.

1. behandling ved Brian og smerterne var væk dog er de vendt lidt tilbage så skal klart ned til dig/jer igen. Glæder mig til min ryg også får en tur. Et liv uden smerter ville være fantastisk.

Jeg er angst for nåle men forsøger at tage det i stiv arm.

Fortsæt det gode job.
Skrevet af Kenan
Jeg har tiks og jeg fik 3 behandlinger. Jeg var højt råbene og kunne ikke finde ro i mig selv. Efter behandlinger gik det væk og det er en utrolig lettelse for både mig og andre. Denne behandling kan klart anbefales til andre med samme problem.
Skrevet af Carina
Av et sted at blive stukket ;) Men sikke en effekt.
Jeg havde forstrukket den store muskel i højre side af ryggen. Men efter bare 10min med disse nåle var det mærkbart bedre. Jeg kan klart anbefale Brian til diverse nåle-behandlinger. Og det er bestemt ikke sidste gang jeg gør brug af hans magi :)
Skrevet af Ann Charlotte
Hej Brian
Der var lige noget arbejde, der tog min tid i sidste uge, så jeg ikke fik skrevet.
Jeg har stadig lidt ondt, men slet ikke det smertehelvede og stivhed i nakken, jeg havde, så det har absolut hjulpet :) men vil det hjælpe at få en behandling mere?

Og ja, en enkelt behandling mere og problemet er løst

Bms akupunktur fjerner smerter
Skrevet af Jonas
Jeg har hos Klinik blivsmertefri fået hypnose, hvilket har gjord jeg har fået mere ro i hverdagen og ikke så meget stress og jag mere. Jeg følte hele tiden jeg havde travlt og var meget stresset, nu føler jeg mig fri. Jeg drak en del cola før hen også, men fik lavet noget omkring min cola afhængighed. Og drikker ikke så meget cola mere. Det kan klart anbefales til andre også. For det er virkelig noget der virker.
Skrevet af Birgit Pedersen
Hej jeg kan kun anbefale Brian. Jeg har gået med smerter i ryg og knæ og acillesenen og fik så 2 behandlinger i går
Det hjalp rigtig meget. Næsten ikke ondt i dag . Min mor havde jeg med for hun havde ikke haft følelse i hendes fødder i flere år . Så hun fik en behandling og der begyndte at komme liv der i foden så dejligt. Hilsen Gerda og Birgit.
Skrevet af Carsten Klostergaard
Har kæmpet med en dårlig skulder i laang tid nu, har vægttrænet i mange år, og er hæmmet en del efter skulder problemerne. Har prøvet fiskeolie og er blevet anbefalet en blokade i skulderen. Jeg valgte at lade Brian Langvad Johansen prøve. Første forsøg var i onsdags, og havde ingen effekt, men prøvede igen torsdag, da Brian var sikker på han kunne hjælpe mig. Jeg fik endnu en behandling, og 15 min senere, så kunne jeg løfte min arm ud til siden helt uden smerter.! Først troede jeg det var løgn, men nu 24 timer efter er der stadig ikke nogen problemer. Jeg skal have endnu en behandling i dag, så det ser jeg frem til. Jeg kan kun anbefale at du kontakter "blivsmertefri.dk" hvis du lider af en smerteproblematik.
Skrevet af Vibeke
Har været til behandling hos " Bliv smertefri.dk " med en frossen skulder.
Totalt vild en oplevelse. Troede ikke rigtig på de nåle men men men, det gør jeg nu.. håber et par behandlinger mere kan gøre det sidste....
Skrevet af Mette
Er blevet positivt overrasket over hvilken effekt disse nåle har. Havde prøvet alt muligt andet uden effekt på nervesmerter. Opgivet af Middelfart sygehus med beskeden det skal du lære at leve med. Fik første behandling i mandags og nr 2 i går. Har reduceret mine smerter med 40 - 50 % indtil videre. Rigtig fedt at første behandling er gratis så man har mulighed for at se om det virker.
Skrevet af Heidi
Jeg kan varmt anbefale Brian.
Han har hjulpet mig -
Og fra næsten ikke kunne gå på grund af smerter fra en hælespore og så til at være smerte fri.
Det er squ tommel op.
Skrevet af Martha
Hej Brian
1000 tak for støtten og motivationen. Du har været en lysbærer for mig og jeg er tak dybt taknemmelig for det hypnose forløb jeg hat haft hos dig..
Jeg har sendt en besked afsted til Hr. Højskoleforstander
XOXO
Kh Martha
Skrevet af Karina Schmidt
Det er imponerende hvad Brian kan med nåle. Jeg kom ind til ham med en meget ubehagelig smerte i ryggen. Han satte 6 nåle i min arm og har derved fjernet så meget af smerterne at jeg selv kan tage strømper på.
Det skal siges at han kun sætter nåle i fra albuer og ned ligeledes fra knæ og ned (Han har også nogle punkter i hovedet, han kan bruge)
Skrevet af Laila H
Jeg giver Blivsmertefri.dk de allerbedste anbefalinger.
Efter flere års smerter i min lænd fik jeg akupunktur 1 gang og mine smerter var og er helt væk.