Healing

I MOBIL - klinikken anvendes der følgende healingsmetoder - Fokus er rettet på den enkelte og de behov man har.

Med healing tilføres der energi til kroppen. Din krop bliver i stand til at afvise sygdom.
En krop i balance har bedre immunforsvar og derfor bedre muligheder for at holde sig rask i pressede perioder i livet.

Der tilbydes følgende healing former:

Spirituelhealing
Denne form er healing med fokus på det følelsesmæssige, mentale, spirituelle og fysiske plan.

Synergihealing.

Synergi healing er en kombination af indiske, kinesiske og russiske healingsformer. Metoden er meget enkel og jeg indleder healingen med en kort snak.

Healingen indledes ved, at vi kort taler med hinanden, efterfølgende kommer du ned at ligge på en massagebriks, hvor jeg systematisk sætter dine chakra i balance.

Jeg arbejder med healingspunkter, hvor jeg healer dybe lag og sår fra din genetiske linie. Jeg healer dybe lag og sår omkring alle de relationer, som du har indgået i i dit liv. Jeg healer dybe lag og sår fra dine gamle liv og indtil nu.

Jeg arbejder også med af afbalancere din maskuline og feminine side. Jeg har erfaring for, at denne healingsform også arbejder meget meget  dybt. Så planlæg healingen på et tidspunkt, hvor du kan tage vare på de fysiske og psykiske reaktioner, som kan komme de efterfølgende dage efter healingen.

Ofte vil det være godt at få 3 behandlinger af denne healingsform, da jeg fra gang til gang forløser dybere og dybere sår og ubalancer i dig. Jeg vil anbefale, at der går minimum en måned imellem behandlingerne.

Denne form er healing med fokus på dig hvis du f.eks oplever angst, smerter, stress eller har andre problemer med liv og helbred. Healingen afhjælper dig med at bryde gamle mønstre som både kan være kamiske eller familiemæssige. Dette er typisk ting du har opbygget gennem livet og som nu spærrer for, at du kan være den rette person af dig selv eller forhindre dig i, at leve det liv du ønsker.