Reiki er japansk og betyder Universel (Rei) Livsenergi (Ki)

Reiki healing er brugen af Universel Livsenergi til naturlig healing.

Reiki anvendes ved, at en udøver lader Reiki løbe gennem kroppen, ud gennem hænderne og direkte ind i sig selv eller en anden. Dette vækker den naturlige healings proces hvilket ofte skaber ekstraordinære resultater.

I arbejdet med Reiki behandles der på krop, sind og ånd på samme tid. I vores vestlige kultur, har vi tendens til, at fokusere på "helbredelse" af kroppen. Hvis vi har hovedpine, kan vi tage en panodil. Så betragtes hovedpinen som helbredt - indtil den kommer igen.

Healing handler om helheden. Krop, sind og ånd samtidig. Alle tre er lige vigtige for vores samlede helbred, generelle livsenergi og evnen til at navigere mod vores eget (dybere) formål Krop, Sind og Ånd. Tre dele af en helhed, der aldrig er stærkere end sit svageste led.

Hvad virker Reiki på ?

Reiki healing kan altid gøre en positiv forskel. Her er et lille udsnit af, hvad Reiki har en særlig god indvirkning på:

- Reiki lindre stress symptomer, tankemylder og søvnløshed
- Reiki booster immunforsvaret og løfter det generelle energiniveau
- Reiki understøtter medicinske forløb og mindsker bivirkninger
- Reiki giver ro til døende
- Reiki skaber overblik, klarhed og balance i krop, sind og ånd
- Reiki justerer "hjertekompasset"
- Reiki hjælper med at navigere gennem svære beslutningsprocesser
- Reiki afhjælper infektionstilstande og lindre smerter og kroniske tilstande
- Reiki er uafhængig af religion, kultur, titler og tro

 

Hvordan foregår en behandling med Reiki healing ?

En Reiki behandling er "hænder på healing". Man ligger fuldt påklædt under et tæppe på en briks, imens Reiki healeren placerer hænderne nænsomt i en serie af håndspositioner nedover på kroppen. Herved strømmer ren livsenergi ubegrænset, i de mængder som modtager har brug for.